35 år PlanEnergi

I anledning af 35 års jubilæet for PlanEnergi, blev kunder, samarbejdspartnere og tidligere medarbejdere inviteret til reception i Skørping d. 30. november 2018. Det var samtidigt 35 års jubilæum for de to grundlæggere, der fortsat er tilknyttet PlanEnergi: Ebbe Münster og Per Alex Sørensen.

I forbindelse med jubilæet uddelte PlanEnergi for tredje gang PlanEnergis Grønne Pris, som denne gang gik til UngEnergi.

Efter receptionen deltog de cirka 100 deltagere i et miniseminar om “Elementer i Fremtidens Energisystem”, med oplæg fra Peter Rathje (ProjectZero), Frede Hansen (Rødkærsbro Fjernvarme), Søren Hartz (European Energy) og John Bøgild Hansen (Haldor Topsøe). Du kan se oplægsholdernes slideshows i nedenstående links:

Endnu en gang mange tak til oplægsholderne for de fire meget inspirerende og informative indlæg.

 

 

PlanEnergi vil gerne takke samtlige, der deltog i receptionen og/eller miniseminaret, eller som på anden vis har sendt os en hilsen i anledning af vores 35 års jubilæum. Vi sætter stor pris på de mange hilsener og ser frem til et fortsat godt samarbejde om den fortsatte omstilling til ressourcebesparende og miljøbevarende systemer.